ღܓܨ ☺☼ سحر ☻♥ ܓܨღ

شعر+داستان+.....

ღܓܨ ☺☼ سحر ☻♥ ܓܨღ

شعر+داستان+.....

چه بخوریم که افسرده نشویم؟

چه بخوریم که افسرده نشویم؟

تفکرات ما در هستی و نوع نگرش ما، در سلامتی جسم و روان ما بسیار موثر است. به عنوان مثال همه می دانند که استرس و اضطراب باعث بیماری سرطان می شود.

در تحقیقی که در دانشگاه ویسکانسین مدیسون صورت گرفت، برای تزریق واکسن آنفلانزا ازگروهی از داوطلبین خواستند که به خاطرات خوب و مثبت در زندگیشان  فکر کنند و از گروهی دیگر خواسته شد که به خاطرات منفی خود فکر کنند. نتیجه این تحقیقات بسیار جالب بود. کسانی که به خاطرات خوب و مثبت فکر کرده بودند درد کمتری تحمل کرده بودند، به این دلیل اینکه طرف چپ مغزشان که مسوول کنترل احساسات مثبت است، در آن زمان فعال تر بوده و به همین میزان پادتن قوی تری در بدنشان ترشح  کرده بوده است.

حالا که تاثیر احساس خوب و مثبت  برای مان مشخص شده پس  تکلیف ما با زمانی که به صورت طبیعی، بر اثر فشارهای محیط کار و زندگی یا دوره های فیزیکی ، افسردگی در ما غلبه می کند چیست؟

افسردگی یکی از شایع ترین عوارض زندگی در عصر ما است.  تغذیه، نقش بسیار مهمی در بروز افسردگی و در نتیجه بهبود این بیماری دارد. اگر در افراد افسرده دقت کرده باشید می بینید که این افراد از تغذیه ی مناسبی بر خوردار نیستند و همین امر بیماری آنان را تشدید می کند.

اما حالا بد نیست بدانیم برای بالا بردن میزان انرژی در بدن بیماران افسرده چه رژیم و چه مواد غذایی مناسب است؟

اگر میزان فولیک اسید در بدن پایین بیاید، باعث ضعف و خستگی و در نتیجه افسردگی می شود. با مصرف سبزی های سبز برگ ، جگر،  قارچ، سیب زمینی، نان گندم و آب پرتقال فولیک اسید را به حد مورد نیاز بدن تان برسانید.

مثل همیشه عنصر روی بر روی سیستم عصبی بسیار تاثیر گذار است. منابع این عنصر گوشت مرغ و ماهی، شیر، جگر، کنجد و تخم مرغ  است.

دریافت منیزیم در کاهش افسردگی بسیار اهمیت دارد. اگر در طول روز میزان کافی شیر بخورید می توانید مطمئن باشید که منیزیم کافی را دریافت کرده اید. اما این عنصر در دانه ها، مغز ها و برگ گیاهان سبز نیز بسیار یافت می شود.

مصرف ویتامین E در بهبود افسردگی نقش به سزایی دارد. روغن های گیاهی به علت دارا بودن آنتی اکسیدان بهترین منبع برای تامین ویتامین E در بدن می باشند. اما در نظر داشته باشید که حرارت دادن به روغن ازتاثیر این ویتامین می کاهد. روغن آفتابگردان، تخم مرغ، ذرت، زیتون و بادام منبع غنی این ویتامین هستند.

و اما مصرف ویتامین C به علت تاثیرات بالایی که بر روی فعالیت های عصبی دارد، بسیار توصیه می شود. سبزی ها و مرکبات بهترین منبع برای این ویتامین به شمار می آیند.

یک ماده ی معدنی به نام سلنیوم وجود دارد که کمبود آن در نوجوانان و محصلان دبیرستانی بسیار شایع است، که همین امر، یکی از دلایل افسردگی در سنین نوجوانی محسوب می شود.

منبع این ماده معدنی جگر، گوشت ماکیان، غذاهای دریایی و گوشت قرمز است.

و اما از خوراکی هایی که از روند افسردگی پیشگیری می کنند، می توان به چای سبز، شکلات تلخ، کربوهیدرات ها، امگا 3، ماهی، روغن زیتون، چربی های مفید، قهوه و موادی که دارای کافئین هستند اشاره کرد.

در صورتی که از یک رژیم غذایی مناسب بهره ببرید و وزنتان را کنترل کنید احتمال ابتلا به افسردگی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهید. توصیه ی دیگر این است که از هیجانات زیاد بپرهیزید تا دچار اضطراب نشوید. حفظ آرامش یکی از مهمترین راه های بازگشت به زندگی بدون افسردگی است

نظرات 1 + ارسال نظر
باران چهارشنبه 26 مرداد‌ماه سال 1390 ساعت 08:49 ق.ظ http://www.sokotedeli.blogfa.com

سلام
خیلی ممنون از حضورتون
من شما رو به اسم آرزو لینک کردم خوشحال میشم به اسم سکوت دل لینکم کنین.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد